Колко време е престоят ми в Германия?
Минимум 2 месеца. Престоят се договаря с Вас в зависимост от Вашето желание за работен ритъм, както и от случая, по който ще работите.

Какви ще бъдат задълженията ми?
Вашите задължения зависят от здравословното състояние на пациента. Съгласно трудовия договор Вашето основно занимание е грижа за домакинството и възрастния пациент. Това включва, пазаруване, готвене, пране, почистване и обгрижване на пациента. Подробна информация за конкретния пациент и задълженията Ви ще получите, когато се свържем с Вас с предложение за работа за конкретен случай.

Какво е заплащането?
Предлагаме Ви дългосрочна легална работа. Както вече сте видели в “условията ни на  работа” нетната сума варира от  1800 лева  до 2600 лева или от 900 евро до 1300 евро месечно. Заплащането се формира от редица фактори като например: ниво на владеене на немски език, опит в работа като болногледач, сертификати за социален асистент, препоръки от предишни клиенти, степен на обгрижване на клиента, брой на клиентите (в зависимост от това дали се грижите за един човек, или за семейство).

Зачита ли ми се трудов и осигурителен стаж?
Осигуровките  Ви се заплащат върху реалната сума която получавате от 2200 до 2600 лева. Гарантираме Ви Пълен трудов и Осигурителен стаж, което е много важно при пенсиониране. Ако сте пенсионер, с тези осигуровки се увеличава пенсията Ви . (Само за 6 месеца работа при нас, някои от служителите ни  увеличиха пенсиите си респективно със 75  и 143 лева.)

Как ще получавам заплатата си?
Заплатата  Ви се изплаща от работодателя Асистент24  с банков превод. Важно е при постъпване на работа да ни представите Удостоверение от банката с номера на Вашата банкова сметка. Срокът за изплащане на заплатите е до 15-то число за предходния месец. Можем да ви платим в евро или в лева или и в двете валути, съобразно  Вашите предпочитания.

Кой поема пътните разходи, както и разходите за храна и престой в Германия?
Ние ще организираме Вашето пътуване до семейството. Пътуването до и от Германия е абсолютно безплатно за Вас при 2 и повече месеца престой на работното място. В случай че престоят Ви е по ваше желание за един месец, то разходът за транспорт е за Ваша сметка. Храната и самостоятелна стая в дома на обгрижвания са напълно безплатни за Вас, независимо от периода на престой.

Ще имам ли Интернет връзка?
Изискванията ни  към всички клиенти е да имат Интернет връзка. За нас е важно служителите ни да имат връзка със своето семейство и приятели и да се чувстват комфортно и уютно на работното си място.

Мога ли да си избера град в Германия, в който да работя?
През дългогодишната ни работа ние спечелихме партньори и клиенти от цяла Германия. Градовете, в които работим можете да видите на картата на началната ни страница. В случай, че имате предпочитание за  работа в определен град, ще направим всичко възможно да удовлетворим това Ваше желание. Важно е обаче да имате предвид, че с това изискване времето за намиране на работа е възможно да се проточи от дни до месец.

Кандидатствайте