От 01.08.2014г. работя във фирма Асистент24. Извадих невероятен късмет с работодателя ми и колегите от офиса.

Всички са много мили , отговорни и отзивчиви. Ако трябва само с няколко думи да атестирам работата им , то това е коректно заплащане, отговорност и грижа за всички служители при възникнали проблеми на работното място.

Благодаря на всички от сърце и нека бъдат все по-успешни!

Петранка Нончева

Работя във фирмата от 2011 година. Отидох там с големи съмнения в началото.Но се оказа , че това е моето сигурно място за моята реализация! През всички мои години на работа тук,аз нямах никакви проблеми с плащания ,пътувания до работното място и на работното място.Винаги и до днес заплатата идва навреме, Във всеки един момент мога да разчитам на адекватна помощ от страната на чудесен ръководител и човек с голямо сърце Емилия Готциан, така и от сътрудниците на фирмата!БЛАГОДАРЯ!

Валентина Попова

Компетентност, коректност, внимание и съпричастност към нуждите на клиентите и към работещите с „Асистент24“- според мен това би могло да бъде логото на агенцията, в която работя повече от четири години като дом. помощник в България.

„Благодаря, че те има и че си тук“  ми казват клиентите при които работя. Това бих казала и аз на г-жа Готциан и на нейните сътрудници: БЛАДОДАРЯ! Бъдете все така всеотдайни и успешни в хуманната си дейност!

Таня Манова

Казвам се Албена. От близо осем години съм служител на Асистент24. С годините е имало и приливи и отливи, и хубави и тежки моменти. Но важното винаги е ,че сме екип. Екип в който има диалог. Мога най -отговорно да изложа становището си, че нашата фирма е една от малкото останали лоялни фирми във всяко едно отношение. А в лицето на г-жа Готциан винаги съм намирала приятел отворен за дискусия по всеки един проблем! Тя винаги ме е карала да се чувствам значима и важна. Никога не е подценявала това което правим и се е отнасяла с респект. Така, че който желае да работи тази не лека работа, да се чувства част от един екип и оценен, може с доверие да го направи и присъедини към нашето семейство.

Албена Георгиева

Аз работя от 10 години във фирма „Асистент 24“ и мога да изкажа свободно мнението си за самата дейност на фирмата. На 1-во място коректност в заплащането. Добро взаимоотношение работодател-служител. Платени осигуровки в България. Платени застраховки. Винаги можем да разчитаме по всяко време на служителите в офиса и на г-жа Готциaн. Лично тя, винаги изслушва служителите във фирмата. Другото, което искам да споделя, е че никога не оставят без работно място служителите, които искат да работят. Максимално гледат да намерят работно място по желание на служителя, за което лично аз им благодаря и им пожелавам здраве, успехи на цялата фирма, винаги да съхраним нашата сплотеност като едно семейство, защото аз така се чувствам! Нека бъдат благословени те и всички колежки.

Марианка Минчева

За да работиш тази професия е нужно по-скоро призвание. А уменията се постигат постепенно с желание и упорит труд. За да работиш в тази фирма е удоволствие и дори малко късмет! Сменил съм много професии, фирми, собственици и колеги, което до някъде ми дава основание да изкажа лично мнение за „Асистент24“ЕООД, в която работя от близо 5 години: тя е едно голямо, задружно и отговорно семейство. Нейният управител, госпожа Емилия Готциан е човек, който никога не изоставя служителите си в сложни моменти, помага им и ги защитава. За което има моите адмирации. И тя, както и ние служителите във фирма Асистент24, работим с хора и между хора, което изисква задължително уважение, внимание и най-вече съчувствие и всеотдайност. Тези прости неща са гаранция за успешно представяне, просперитет и личен авторитет. И естествено за безпроблемна работа.

Найден Николов

Искам да изкажа най-искрената си благодарност към колегите от офиса и към шефката г-жа Готциан за човещината и съпричастността към мен и моето семейство! Бъдете все така всеотдайни,бъдете здрави и ни прощавайте лошите настроения и твърд тон който си позволяваме понякога към Вас, когато сме далече от дома! Благодаря, че ви има! Щастлива съм,че съм част от екипа на Асистент 24!

Пенка Иванова

Благодаря много на фирмата за цялата подкрепа и организация.От 3 години работя във фирмата и съм изключително доволна от отношението.

Толкова съм очарована и благодарна на екипа за подкрепата, която ми оказаха в труден за мен момент. Заминаването ми стана бързо, работата ми хареса и с радост продължавам да работя при различни семейства.